15 min. bewegen iedere 4 uur

15 min. bewegen iedere 4 uur

Thuiswerken en beweging!

We zijn allemaal meer of volledig vanuit huis gaan werken. Voor iedereen wennen. Sommigen vinden het geweldig en anderen kunnen en/of willen er maar niet aan wennen.

Toch lastig 1 plek waar je en je werk en privé hebt. Een nieuwe situatie waar we allemaal ons balans weer in moeten vinden. Als werkgever kun je hier veel in betekenen. Denk bijvoorbeeld aan alle online meetings . De plek waar je je collega's toch even kunt zien. Maar waarom alleen meetings voeren terwijl je ook met elkaar in beweging kunt gaan. De meeste doen het nu af met druk, geen tijd maar het is vooral nieuw en daar moeten we aan wennen.

Samen in beweging hoeft niet met beeld als je de instructeur maar kan zien. Als werkgever draag je bij aan gezonde werknemers. En lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd. Help je werknemers meer te bewegen in een tijd waarin veel speelt en gebeurd. 

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk maar wij konden deze week weer een gave yoga-energizer neerzetten voor Astrazeneca. Gewoon 15 minuten in  beweging, veel plezier en lekker bezig met je lijf. Doen ze dit eenmalig? Nee, bij lange meetings zetten ze dit in en wij proberen elke keer weer op de behoefte in te spelen. Meer weten? Neem contact met ons op.

  

publicatiedatum: 14 oktober 2020

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512