Advies

Advies

Zorg voor vermindering van het ziekteverzuim met een duurzaam en toekomstbestendig vitaliteitsbeleid.


Mensen moeten steeds langer doorwerken, meer vanuit huis en de werkdruk en de werkstress neemt toe. We hebben op een andere manier sociaal contact met elkaar en ondanks dat we minder fysiek contact met elkaar kunnen hebben, blijft sociale interactie belangrijk.

Dit heeft grote impact op de vitaliteit van uw werknemers. Als organisatie moet je hierin je rol pakken. Wij adviseren je hoe je dit voor jouw organisatie het beste kan doen. We gaan aan de slag met uw doelstellingen, visie, randvoorwaarden en specifieke vragen die er omtrent duurzaam inzetbaarheid, vitaliteit en ziekteverzuim spelen.

Vervolgens ontwikkelen wij samen een plan van aanpak om vitaliteit binnen uw organisatie te borgen. Wij maken inzichtelijk hoe vitaal uw huidige organisatie is en geven wij advies over wat er nodig is om de inzetbaarheid te vergroten.

Onze passie is jullie succes

Als adviseur en coach zijn wij betrokken bij uw uitdagingen. Halen wij het beste uit ons om betekenisvol en kostenbesparend te zijn voor uw organisatie zodat u beter op de toekomst voorbereid bent.

Wil je een adviesgesprek, neem contact met ons op.

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512