Vitaal leiderschap

Vitaal leiderschap

Onze doelstelling met vitaal leiderschap is om jouw als leidinggevende beter in staat te stellen voor het voeren van geplande en ongeplande duurzame inzetbaarheidsgesprekken.

Je wordt je bewust van de manier waarop je woorden (bewust) en je lichaamstaal (onbewust) doorspelen in de boodschap die je afgeeft. Daarnaast is de leidinggevende beter in staat om bij medewerkers gezond gedrag te stimuleren en ongezond gedrag te signaleren en daar op passende wijze in te interveniëren. Interveniëren gebeurt onder andere door op een coachende wijze de medewerker te stimuleren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en te werken aan behoud en/of verbetering van inzetbaarheid. 

Vitaal Leiderschap begint bij jezelf. In onze gesprekken geven wij je inzicht in jouw leiderschap(sstijl), gedrag en houding. We maken je bewust van de manier van bewegen/handelen.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512