Vitale diensten

Vitale diensten

Hoe zetten wij onze vitale diensten in en wat houdt dit in?

Vitale diensten en Duurzame inzetbaarheid

Een definitie van duurzame inzetbaarheid is opgesteld in het rapport ‘Duurzaam inzetbaar: werk als waarde’. De opstellers van dit rapport deden dit in opdracht van de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie (ZonMw).

”Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers in hun arbeidsleven doorlopend over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden alsmede over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. Dit impliceert een werkcontext die hen hiertoe in staat stelt, evenals de attitude en motivatie om deze mogelijkheden daadwerkelijk te benutten.”

De essentie is dat organisaties een omgeving en context creëren waarin werknemers gezond blijven, betrokken zijn en zich kunnen ontwikkelen.

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief op het gebied van duurzame inzetbaarheid waarin wij zien dat er nog veel winst te behalen valt.
In het traject om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren zetten wij onze vitale diensten in om het beoogde resultaat te halen. Maak een afspraak om te kijken wat jij kan doen binnen je organisatie om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren en je organisatie te laten floreren.Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512