Masterclass duurzaam inzetbaarheid

Masterclass duurzaam inzetbaarheid

De masterclass Duurzaam Inzetbaarheid is een 1,5 daagse training om een eigen Duurzaam Inzetbaarheidsplan te ontwikkelen voor jouw organisatie. De training is een juiste combinatie van kennis deling als het ontwikkeling van je eigen Vitaliteitsbeleid.
Deze 1,5 dag ben je met andere HR collega’s zodat je ook van elkaar kan leren.

Wij organiseren deze Masterclasses landelijk en ongeveer 1x per maand. Ben je geïnteresseerd in onze masterclass neem dan contact met ons op.

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512